Supervisie Praktisch


Een afspraak kan telefonisch of via mail gemaakt worden. Ik maak er een punt van om je zo snel als mogelijk is een afspraak te geven.

In een kennismakingsgesprek klaren we uit waar je precies op zoek naar bent. Hier besteed ik veel aandacht aan. Ik stel tevens mezelf en mijn werkwijze voor. Zo heb je al een eerste indruk of je op het juiste adres zit en kan ik een eerste inschatting maken of ik jou iets te bieden heb. Het is mogelijk dat in één gesprek de bespreking niet rond is, dat er bv. met de achterban overlegd moet worden of dat ik huiswerk meegeef om jouw vraag verder te kunnen uitklaren. Dan volgt er een tweede gesprek.
Komen we tot een overeenkomst, dan maken we praktische afspraken.

Bij supervisie blijft dat wat besproken wordt uitdrukkelijk binnenskamer. Oversten worden nooit over persoonsgebonden materie gebriefd. Soms kan het gebeuren dat er een algemene feedback over het reilen en zeilen van de organisatie aan de overste gegeven wordt en dit in functie van het mogelijk beter functioneren van de organisatie.

Ik werk per halvedagsessie van 3 uur voor een groep of een team en 1,5 u individueel.

 

Aarzel niet mij vrijblijvend te contacteren voor meer informatie.
Leven in verbinding

 

Het is zover : het hellend vlak ligt er !  Ook de parking is heraangelegd. Dit betekent dat vanaf nu de praktijk helemaal toegankelijk voor rolstoelgebruikers is (hellend vlak, brede deuren, aangepast toilet).