Bijscholing


De vorming tot therapeut stopt niet na de gevolgde opleiding. Het is een leven-lang-leren. Naast mijn twee opleidingen tot therapeut heb ik nog verschillende cursussen en workshops gevolgd : Systeemgerichte hulpverlening; Gedwongen hulpverlening; Psychosomatische klachten; Omgaan met zogenaamde lastige cliënten; Goldsteintherapie; Arbeidsmotivatie en leidinggeven; Oorkaarsen; Sjamanisme; Mindfulness; Equitherapie (Eagala); Hoogsensitiviteit; Reiki en blijf ik mij bijscholen.
Boeken lezen en de recente ontwikkelingen volgen (via o.a. studiedagen) behoren ook tot mijn opdracht tot een leven-lang-leren.
Tenslotte hebben we in een werkgroep gezocht hoe we het contextuele gedachtegoed heel concreet in de praktijk van de dagelijkse hulpverlening toe kunnen passen. Een neerslag vind je in de twee boeken over ‘Meervoudig Gekwetsten’.

 

Leven in verbinding

 

Het is zover : het hellend vlak ligt er !  Ook de parking is heraangelegd. Dit betekent dat vanaf nu de praktijk helemaal toegankelijk voor rolstoelgebruikers is (hellend vlak, brede deuren, aangepast toilet).