Over de weg

SINT-NIKLAASSTRAAT 40

3321 OUTGAARDEN (HOEGAARDEN)

MET DE WAGEN :

Vanuit Leuven :
Ofwel neem je de Tiensesteenweg tot aan Tienen. Als je aan Tienen komt, draai je mee naar rechts, de ring op tot aan het ronde punt waar naar rechts de aanduiding voor de E40 staat. Je draait mee naar rechts, richting oprit E40. Je rijdt de oprit voorbij. Op het tweede ronde punt staat een koperen brouwketel. Daar neem je links. Dat is reeds de Sint-Niklaasstraat. Ons huis bevindt zich in het begin van de bebouwde kom aan de linkerkant.
Ofwel neem je de E40. Neem dan afrit nr 25 Tienen/Hoegaarden. Op de afrit kies je rechts, Hoegaarden/Geldenaken. Dan draai je mee naar rechts. Vervolgens op het tweede ronde punt staat een koperen brouwketel. Daar neem je links. Dat is reeds de Sint-Niklaasstraat. Ons huis bevindt zich in het begin van de bebouwde kom aan de linkerkant.

Vanuit Tienen : Je rijdt richting Geldenaken/Jodoigne naar de oprit van de E40. Je rijdt de oprit voorbij. Op het tweede ronde punt staat een koperen brouwketel. Daar neem je links. Dat is reeds de Sint-Niklaasstraat. Ons huis bevindt zich in het begin van de bebouwde kom aan de linkerkant.

Vanuit Antwerpen (E 19 naar Brussel en de Ring rond Brussel) of Brussel : Je neemt de E40 richting Luik-Leuven. Vervolgens neem je afrit nr 25 Tienen/Hoegaarden. Op de afrit kies je rechts, Hoegaarden/Geldenaken. Dan draai je mee naar rechts. Vervolgens op het tweede ronde punt staat een koperen brouwketel. Daar neem je links. Dat is reeds de Sint-Niklaasstraat. Ons huis bevindt zich in het begin van de bebouwde kom aan de linkerkant.

Vanuit Limburg : Kom je via de gewone weg, dan rijd je naar Tienen. Op de ring van Tienen volg je aan het ronde punt met aanduiding E40 richting oprit E40. Je rijdt de oprit voorbij. Op het tweede ronde punt staat een koperen brouwketel. Daar neem je links. Dat is reeds de Sint-Niklaasstraat. Ons huis bevindt zich in het begin van de bebouwde kom aan de linkerkant.
Kom je via de E40, dan neem je afrit nr. 25 Tienen/Hoegaarden. Je neemt links richting Geldenaken/Jodoigne. Op het tweede ronde punt staat een koperen brouwketel. Daar neem je links. Dat is reeds de Sint-Niklaasstraat. Ons huis bevindt zich in het begin van de bebouwde kom aan de linkerkant.

Met het openbaar vervoer :
Vanuit Leuven : Ofwel neem je autobus nr. 380 naar Tienen ofwel de trein naar Tienen. Zie verder ‘vanuit Tienen’

Vanuit Tienen : Je neemt bus nr. 360 Tienen-Jodoigne en stapt af op het ronde punt met de koperen brouwketel. Daar neem je de Sint-Niklaasstraat. Ons huis bevindt zich in het begin van de bebouwde kom aan de linkerkant. Van het ronde punt tot aan ons huis is ong. 500 m.
Bus nr. 361 Tienen-Outgaarden rijdt beperkt. Dan stap je af in onze straat, aan het kerkhof, op ong. 50 m van onze deur.