Zelf

Alles wat je in je leven meemaakt, ligt op één of andere manier in jouw lichaam opgeslagen. Alle antwoorden op jouw (levens)vragen liggen eveneens in jou opgeslagen. Daarom heb je het vermogen om jouw vragen zelf te beantwoorden en om zelf de verminderde of verloren verbinding met jezelf te herstellen.

 

Elke mens heeft deze capaciteit. Therapie betekent dat ik als therapeut voor jou de veilige ruimte schep opdat jij dit zou kunnen verwezenlijken. Tijdens de sessie bepaal je steeds zelf waar je het wel en niet over wilt hebben. Als therapeut nodig ik je uit bepaalde stappen te zetten en je geeft zelf aan hoe ver je hierin wilt gaan.

 

Je blijft zelf verantwoordelijk voor jezelf en je eigen daden.

Leven in verbinding

 

We streven er naar om onze drempel zo laag mogelijk te houden (ook financieel) en onze praktijk zoveel mogelijk voor iedereen toegankelijk te maken. De praktijkruimte zelf is reeds toegankelijk voor rolstoelgebruikers . In de loop van 2019 wordt het hellend vlak buiten aangelegd samen met de heraanleg van de parking. Nu is de praktijk ook al toegankelijk via een voorlopige oplossing.